30 Eylül 2009 Çarşamba

DOGUMA GERI DONUS

Ada'cigimin onceki fotolari geldi ve kuzumuzu bekledigimiz o heyecanli dakikalar...



Babamiz t-shirtuyle kizini beklemeye hazir.


Onde babaannemiz, arkada anneannemiz, Hasret Teyze'mizin mutluluk gozyaslari ve kuzenimiz Beyza. Ada'miz geldi ve yeni dogan bolumune goturuldu. Herkes heyecanla Ada'yi bir kez daha gormeyi bekliyor.


Babamiz, Gurkan'cigimiz, kizina kosarken :)


Veeee iste Ada'miz geldddiiiii.



Annecigi ile birlikte ilk bakismalar...

29 Eylül 2009 Salı

4 GUNLUGUMMMM



Bugun Ada'min kontrolu vardi. Saglik ocaginda 2 findik topugundan kan alindi. Kan alinirken Ada'm o kadar aglamis ki anneanne ve dedesi dayanamayarak kendilerini disari zor atmislar. Annecigi de ilk defa bu kadar uzun bir sure (45 dakika) kizindan ayri kaldigindan, evde onlari cok ozlemissss.

Ama Ada'cigim verdigi butun gramlari geri kalmis. Dogduktan sonraki ilk gun 100 gr verip 2.770 gr. a, 2. gun de 60 gr daha verip 2.710 gr. a dusmustu. Ama simdi tekrar 2.900 gr olmus. Annemizin sutu bebegimize iyi geliyor demek ki.

Cok aglamis ama aksam teyzesi onu gordugunde gayet huzurluydu. Hatta o kadar huzurluydu ki, altini temizlemeye calistigimda uzerime cis ve kaka yapmaktan hic cekinmedi :)


Ada'cığım 4 günlük...29 Eylül 2009
















28 Eylül 2009 Pazartesi

3.GUN



Ada'cigimin bugun 3. gunu. Eve gelisinin ise 2. gunu. Artik annemizden gercek sut gelmeye basladi. Artik daha cabuk buyuyecek benim kuzum.

Ada'cığım 3 günlük... 28 Eylül 2009











27 Eylül 2009 Pazar

ADA'NIN 2.GUNU



Ada'cigimin bugun 2. gunu. Hala o kadar uslu ki kizimiz. Bugun hastaneden ciktik, evimize geldik. Artik annecigi ve babacigi ile birlikte kendi yataginda uyuyacak kuzu.

Ada'cığım 1 günlük...26 eylül 2009










Ada'cığım 2 günlük...27 Eylül 2009


Ada'm teyzesinin koynunda huzur içinde uyurken...

1 GUNLUK



Kuzumla birlikte bugun 2. gunumuz. Eger bizi kandirmazsa cok uslu bir bebek. Tabi ki simdilik. Annesinin karninda o kadar hareketliydi ki, hep disarida da boyle olacagini dusunmustuk. İste melegin 2 fotografi daha :)

25 Eylül 2009 Cuma

ADA ARAMIZDA










Ada'm, teyzem, kuzum guzel prensesim geldi sonunda. İlk gelisi gibi bu da surpriz oldu hepimiz icin. Oglen saat 13:00 teki kontrolunden sonra doktorumuz Namik Bey artik Ada'mizin gelmek istedigini ama bir turlu dogum kanalina giremedigi icin sezeryan olarak aramiza katilmasina karar verdi. İlk soku atlattiktan sonra hemen annemizi suslenmeye goturduk. Saclarimiz yapildi, guzel elbisemiz giyildi veeee artik Ada'miz icin hazirdik. Saat 16:30 da hastanedeydik. Fotografcilarimiz bizi buldu. İkisi de cok guler yuzluler. Bulent Abi ve Burcu Abla annemizin ve babamizin bol bol fotograflarini cektiler. Bu arada arkadaslarimiz bizi hic yalniz birakmadilar. Bugun tam 18 kisiydik, sonradan gelenleri saymazsak. Tam 18 kisi heyecanla Ada'mizi bekledik. Derken saat tam 19:30 da Deniz'imi gelip aldilar. O ani anlatmak biraz garip. Hem sevincli hem huzunlusunuz, hem heyecanli hem sakinsiniz, hem guluyorsunuz hem agliyorsunuz. Butun duygulari bir arada yasiyorsunuz. Saat 20:15 te Ada'mizi gorduk. Daha dogrusu ben sadece basini gorebildim. Cunku 18 kisi asansorun basinda Ada'mizin gelisini bekliyorduk. Ada'cigim bol sacli, kirmizi yuzlu ve inanilmaz kirpiklere sahip. O kirpikleri gormeniz lazim o kadar uzunlar ki. Ok gibi. Hem annenin hem babanin kirpikleri bu kadar uzun olunca haliyle Ada'minkiler de oyle. Boyumuz 50 cm, kilomuz 2.870 gr. Dogum saatimiz ise 20:06.




Su anda teyze olarak, annenemiz ve babamizla birlikte hastanedeyiz. Gelismeleri takip ediyoruz :)